Offer Uden Ansigt
Stefan Ahnhem
Lindhard & Ringhof (2015)
In Collection
#1074
0*
Paperback 9788711454282
Danmark  Dansk
Fabian Risk er 43 år og arbejder i politiet. To af hans kolleger blev dræbt under efterforskingen af en kompliceret sag, og Risk beslutter at forlade Stockholm og begynde på en frisk i sin fødeby Helsingborg.
Risk kommer til Helsingborg sammen med sin hustru og sine to børn midt i en smeltende varm juli, og det er meningen, at Risk skal starte sit nye liv med en seks uger lang sommerferie, inden han tiltræder som efterforsker på stationen i Helsingborg. Men allerede efter nogle få timer i byen, bliver han kontaktet af sin nye chef, Astrid Tuvesson, angående et brutalt mord. Liget af Jørgen Pålsson, som er Risks gamle klassekammerat, er blevet fundet - han er blevet brutalt myrdet og har fået begge hænder skåret af.
Der går ikke længe, før flere lig af tidligere klassekammerater dukker op, og Risk befinder sig meget hurtigt i en alvorlig sag, hvis opklaring bliver en kamp mod tiden. Og hvor han i høj grad selv kan komme til at spille en rolle.

Credits
Translator Anders Juul Michelsen
Cover Artist Mikkel Hensel; Nils Olsson
Product Details
Edition 2. udgave - 3. oplag
Series Fabian Risk
Printed By Livionia Print
No. of Pages 475
Height x Width 220 x 145  mm
Bind 1
Original Title Offer Uden Ansigt
Original Publisher Partners In Stories, Stockholm AB
Original Country Sverige
Original Language Svensk
Original Publication Year 2014
Personal Details
Read It No
Location Stuen
Condition Near Mint
Owner Bente Kongebro
Notes
OFFER UDEN ANSIGT er historien om, hvordan det at blive ignoreret og overset, hvordan følelsen af ikke at høre til noget sted i verden, kan skade et menneske, så alvorligt og ødelæggende at man ophører med at være menneske. Det er også historien om den ultimative hævn og driften efter ikke at forsvinde ind i glemslen - selv længe efter døden.