Fasandræberne
Jussi Adler-Olsen
Politikens Forlag (2008)
In Collection
#2
0*
Hardback 9788756792028
Danmark  Dansk
I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af de mest velhavende familier i Danmark. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ni år senere melder sig og tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret.

Men af uransagelige årsager lander mappen med sagens akter imidlertid på skrivebordet foran vicekriminalkommissær Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er i første omgang overbevist om, at det må være en fejl, at sagen er havnet hos ham, men da han begynder at grave lidt i materialet, opdager han, at noget er rivende galt.

Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck nu at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, som leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, som kan knuse dem. Men finder de hende? Og er det virkelig, hvad de ønsker? Klapjagten er begyndt!

Credits
Cover Artist Thomas Szøke
Product Details
Edition 2. udgave - 1. oplag
Series Carl Mørch - Afd. Q
Printed By WS Bookwell AB, Finland
No. of Pages 399
Height x Width 225 x 150  mm
Original Title Fasandræberne
Original Publisher Politikens Forlag
Original Country Danmark
Original Language Dansk
Personal Details
Read It Yes
Condition Near Mint
Owner Bente Kongebro